€ 100 /hour
€ 100 /hour
€ 400 /day

Organising an event?

If you need more guidance, our experts can help too!

About the space

Bookable on request 4 - 80 people 85 m2 WiFi Lunch Free parking Reception Projector

Description

De vergaderruimte speak. biedt ruimte om op de zeepkist te staan, je boodschap met impact over te brengen. speak. is perfect voor de kickstart van je project, de presentatie aan je team of een koppen-bij-elkaar-sessie.

In speak. begint je bijeenkomst of sessie altijd goed. De vergaderruimte voelt als een auditorium; het zenden en delen van informatie is hier bijna vanzelfsprekend. Om de ruimte geschikt te maken voor zowel kleine groepen als grotere gezelschappen, is speak. zo gebouwd dat inrichting op meerdere manieren mogelijk is. Hierdoor voelen kleine groepen zich niet verloren en hebben grote groepen de ruimte. In speak. kun je je boodschap impactvol brengen met 2 beamers, 2 beeldschermen, overweldigend geluid en licht, fijne stoelen en een prachtig uitzicht waar je wellicht even naar moet zoeken… Om het enthousiasme en de energie van de groep te stimuleren, is speak. ingericht in oranje. Gericht zenden, geboeid luisteren en actieve interactie staan in deze vergaderruimte centraal.

Price information

Hour € 100.00
Morning (09:00 AM - 01:00 PM) € 400.00
Afternoon (01:00 PM - 05:00 PM) € 400.00
Evening (05:00 PM - 10:00 PM) € 375.00
Day € 400.00
 

Opening hours

Monday - Thursday 09:00 AM - 10:00 PM
Friday 09:00 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Biologische lunch € 15.50
Dagmaaltijd € 19.50
Uitrijkaart P+R Papendorp € 3.72
 
Vergaderarrangement (dag) € 19.50
Vergaderarrangement (dagdeel) € 15.50

Facilities

Free Wifi
Lunch
Accessible toilet
Coffee/ tea self service
Dinner
Free Flat screen TV
Host
Paid parking
Rest rooms
TV
Writing board
Free parking
Reception
Business Centre
Complete privacy
Drinks and snacks
Free projector screen
Inspiring location
Printer
Scanner
Wheelchair accessible
Free projector
ADSL internet
Cafe
Copier
Elevator
Free writing board
Near the freeway
Projector screen
Sound system
Whiteboard
Hide facilities Show all 31 facilities

Please use new platform for bookings!

As of 01.01.22, the legacy Deskbookers environment will be phased out. From now on, make new bookings through: www.deskbookers.com
Rens

Can I help you?

About the venue

Youmeet is ontworpen om vergaderen energieker en effectiever te maken. Alles draait om het resultaat. Vanaf de ontvangst met versgemalen koffie wordt iedere stap in de vergadering optimaal ondersteund. Met moderne ruimten die uitnodigen om te spreken, activeren, ontwerpen of concentreren.

Bij Youmeet haal je het beste uit de groep. Voor iedere behoefte is er een geschikte ruimte. Op de zeepkist staan in speak, samen creëren in create, ontwerpen in design, een stap terug te doen in reflect en knopen doorhakken in decide. En wil je eenvoudig één ruimte voor de gehele dag of voor een dagdeel? Alles kan. Of je nu met z’n drieën komt of met 65 man, bij Youmeet haal je het maximale uit je vergadering.

Ongemerkt krijg je bij Youmeet meer voor elkaar. Onze facilitators kunnen je de begeleiding uit handen nemen. Maar sowieso is het team van Youmeet op de achtergrond aanwezig om de dag tot in de puntjes te verzorgen. Een frisse fruitshake precies wanneer de energie wat wegzakt, of juist de lunch wat later als de creativiteit nét piekt. Je komt hier in een flow. Napraten doe je in de brasserie en tussendoor even uitwaaien kan op het dakterras of in de daktuin.


What should you do on arrival?

Youmeet bevindt zich op de 2e etage van Creative Valley. Centraal gelegen in Nederland, pal langs de A2 en A12 in Papendorp, Utrecht. U kunt zich melden via de intercom.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Parking

Parkeren kan op P+R Papendorp of tot 30 auto's onder ons pand (op basis van beschikbaarheid). Op P+R Papendorp (Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht) is altijd plek. De kosten zijn € 4,50 per dag.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Reviews

Create first review for this space.

Create review