€ 50 /hour

About the space

Bookable on request 1 - 9 people 22 m2 2e etage WiFi Lunch Free parking Reception

Description

Tussen alle creatieve inspanningen en inhoudelijke gesprekken door is het altijd goed om even afstand te nemen en te reflecteren. In vergaderruimte reflect. doe je een stapje terug en kom je even tot rust.

Even nadenken over de sessie, de geopperde ideeën of je eigen aandeel; in vergaderruimte reflect. vind je de rust die nodig is om de boel even van een afstandje te bekijken. Dit komt het uiteindelijke resultaat alleen maar ten goede. De huiskamersfeer in reflect. nodigt uit om op een ontspannen manier antwoord te geven op de vraag ‘zijn we op de goede weg?’. Neem plaats aan de huiskamertafel, achterover geleund en met de voeten op tafel. Evalueer met een klein groepje of neem zelf even de tijd om je gedachten op een rij te zetten. De ruimte straalt rust uit met haar blauwe accenten en vergezichten.

Price information

Hour € 50.00
Morning (09:00 AM - 01:00 PM) € 275.00
Afternoon (01:00 PM - 05:00 PM) € 275.00
Evening (05:00 PM - 10:00 PM) € 275.00
Day € 400.00
 

Opening hours

Monday - Thursday 09:00 AM - 10:00 PM
Friday 09:00 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Biologische lunch € 15.50
Dagmaaltijd € 19.50
Uitrijkaart P+R Papendorp € 3.72
 
Vergaderarrangement (dag) € 19.50
Vergaderarrangement (dagdeel) € 15.50

Facilities

Free Wifi
Reception
Business Centre
Complete privacy
Drinks and snacks
Free writing board
Near the freeway
Rest rooms
TV
Whiteboard
Free parking
ADSL internet
Cafe
Copier
Elevator
Host
Paid parking
Scanner
Videoconferencing
Writing board
Lunch
Accessible toilet
Coffee/ tea self service
Dinner
Free Flat screen TV
Inspiring location
Printer
Sound system
Wheelchair accessible
Hide facilities Show all 29 facilities

Please use new platform for bookings!

As of 01.01.22, the legacy Deskbookers environment will be phased out. From now on, make new bookings through: www.deskbookers.com
Rens

Can I help you?

About the venue

Youmeet is ontworpen om vergaderen energieker en effectiever te maken. Alles draait om het resultaat. Vanaf de ontvangst met versgemalen koffie wordt iedere stap in de vergadering optimaal ondersteund. Met moderne ruimten die uitnodigen om te spreken, activeren, ontwerpen of concentreren.

Bij Youmeet haal je het beste uit de groep. Voor iedere behoefte is er een geschikte ruimte. Op de zeepkist staan in speak, samen creëren in create, ontwerpen in design, een stap terug te doen in reflect en knopen doorhakken in decide. En wil je eenvoudig één ruimte voor de gehele dag of voor een dagdeel? Alles kan. Of je nu met z’n drieën komt of met 65 man, bij Youmeet haal je het maximale uit je vergadering.

Ongemerkt krijg je bij Youmeet meer voor elkaar. Onze facilitators kunnen je de begeleiding uit handen nemen. Maar sowieso is het team van Youmeet op de achtergrond aanwezig om de dag tot in de puntjes te verzorgen. Een frisse fruitshake precies wanneer de energie wat wegzakt, of juist de lunch wat later als de creativiteit nét piekt. Je komt hier in een flow. Napraten doe je in de brasserie en tussendoor even uitwaaien kan op het dakterras of in de daktuin.


What should you do on arrival?

Youmeet bevindt zich op de 2e etage van Creative Valley. Centraal gelegen in Nederland, pal langs de A2 en A12 in Papendorp, Utrecht. U kunt zich melden via de intercom.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Parking

Parkeren kan op P+R Papendorp of tot 30 auto's onder ons pand (op basis van beschikbaarheid). Op P+R Papendorp (Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht) is altijd plek. De kosten zijn € 4,50 per dag.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Reviews

Create first review for this space.

Create review