€ 50 /hour

About the space

Bookable on request 4 - 16 people 36 m2 2e etage WiFi Lunch Free parking Reception Projector

Description

Design. is een lab waarin je je nieuwe ideeën tot leven brengt. Een ontwerpruimte waar oplossingen, plannen en strategieën ontstaan. In dit multimediale lab brengt de nieuwste technologie je tot verrassende resultaten.

Ben je benieuwd waar je toe in staat bent als de setting net even anders is dan je gewend bent en er geen technologische restricties zijn? In design. ga je aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van de eerder overeengekomen plannen en strategieën. Het borrelt en bruist in dit praktische en functionele lab. Visualiseer je ideeën, steek de handen uit de mouwen en ga aan de slag met het aanwezige materiaal. Misschien kom jij wel naar buiten met die podcast i.p.v. dat bekende rapport of is jouw strategie nu eens visueel gemaakt. De whiteboards rondom en stapels post-it’s maken design. een perfecte ruimte om met je agile team aan de slag te gaan. Door de kleur geel, die in deze ruimte overheerst, worden deelnemers gestimuleerd in hun ideevorming en creativiteit.

Price information

Hour € 50.00
Morning (09:00 AM - 01:00 PM) € 275.00
Afternoon (01:00 PM - 05:00 PM) € 275.00
Evening (05:00 PM - 10:00 PM) € 250.00
Day € 400.00
Outside openinghours charge (per hour) € 50.00
 

Opening hours

Monday - Thursday 09:00 AM - 10:00 PM
Friday 09:00 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Biologische lunch € 15.50
Dagmaaltijd € 19.50
Uitrijkaart P+R Papendorp € 3.72
 
Vergaderarrangement (dag) € 19.50
Vergaderarrangement (dagdeel) € 15.50

Facilities

Free Wifi
Lunch
Accessible toilet
Coffee/ tea self service
Digiboard
Elevator
Free writing board
Near the freeway
Rest rooms
TV
Writing board
Free parking
Reception
Business Centre
Complete privacy
Dinner
Free Flat screen TV
Host
Paid parking
Scanner
Wheelchair accessible
Free projector
ADSL internet
Cafe
Copier
Drinks and snacks
Free projector screen
Inspiring location
Printer
Sound system
Whiteboard
Hide facilities Show all 31 facilities

Please use new platform for bookings!

As of 01.01.22, the legacy Deskbookers environment will be phased out. From now on, make new bookings through: www.deskbookers.com
Rens

Can I help you?

About the venue

Youmeet is ontworpen om vergaderen energieker en effectiever te maken. Alles draait om het resultaat. Vanaf de ontvangst met versgemalen koffie wordt iedere stap in de vergadering optimaal ondersteund. Met moderne ruimten die uitnodigen om te spreken, activeren, ontwerpen of concentreren.

Bij Youmeet haal je het beste uit de groep. Voor iedere behoefte is er een geschikte ruimte. Op de zeepkist staan in speak, samen creëren in create, ontwerpen in design, een stap terug te doen in reflect en knopen doorhakken in decide. En wil je eenvoudig één ruimte voor de gehele dag of voor een dagdeel? Alles kan. Of je nu met z’n drieën komt of met 65 man, bij Youmeet haal je het maximale uit je vergadering.

Ongemerkt krijg je bij Youmeet meer voor elkaar. Onze facilitators kunnen je de begeleiding uit handen nemen. Maar sowieso is het team van Youmeet op de achtergrond aanwezig om de dag tot in de puntjes te verzorgen. Een frisse fruitshake precies wanneer de energie wat wegzakt, of juist de lunch wat later als de creativiteit nét piekt. Je komt hier in een flow. Napraten doe je in de brasserie en tussendoor even uitwaaien kan op het dakterras of in de daktuin.


What should you do on arrival?

Youmeet bevindt zich op de 2e etage van Creative Valley. Centraal gelegen in Nederland, pal langs de A2 en A12 in Papendorp, Utrecht. U kunt zich melden via de intercom.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Parking

Parkeren kan op P+R Papendorp of tot 30 auto's onder ons pand (op basis van beschikbaarheid). Op P+R Papendorp (Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht) is altijd plek. De kosten zijn € 4,50 per dag.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Reviews

9.0 /10
Based on one review
Reviews are always written after use of a venue.
Overall rating
9.0
Accessibility
7.0
Hospitality
9.0
Coffee / Tea
8.0
Parking
7.0

Arjenne Bastiaansen
August 2015

Erg mooie locatie, ontzettend behulpzaam en gastvrij en goede catering!

Create review