Youmeet

Orteliuslaan 11, 3528BA, Utrecht ·
1 reviews

About the venue

Youmeet is ontworpen om vergaderen energieker en effectiever te maken. Alles draait om het resultaat. Vanaf de ontvangst met versgemalen koffie wordt iedere stap in de vergadering optimaal ondersteund. Met moderne ruimten die uitnodigen om te spreken, activeren, ontwerpen of concentreren.

Bij Youmeet haal je het beste uit de groep. Voor iedere behoefte is er een geschikte ruimte. Op de zeepkist staan in speak, samen creëren in create, ontwerpen in design, een stap terug te doen in reflect en knopen doorhakken in decide. En wil je eenvoudig één ruimte voor de gehele dag of voor een dagdeel? Alles kan. Of je nu met z’n drieën komt of met 65 man, bij Youmeet haal je het maximale uit je vergadering.

Ongemerkt krijg je bij Youmeet meer voor elkaar. Onze facilitators kunnen je de begeleiding uit handen nemen. Maar sowieso is het team van Youmeet op de achtergrond aanwezig om de dag tot in de puntjes te verzorgen. Een frisse fruitshake precies wanneer de energie wat wegzakt, of juist de lunch wat later als de creativiteit nét piekt. Je komt hier in een flow. Napraten doe je in de brasserie en tussendoor even uitwaaien kan op het dakterras of in de daktuin.

Opening hours

Monday - Thursday 09:00 AM - 10:00 PM
Friday 09:00 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Facilities

Accessible toilet
Cafe
Drinks and snacks
Host
Near the freeway
Reception
Sound system
ADSL internet
Copier
Elevator
Inspiring location
Paid parking
Rest rooms
Wheelchair accessible
Business Centre
Dinner
Free parking
Lunch
Printer
Scanner
Hide facilities Show all 20 facilities

Reviews

9.0/10
Based on one review
Reviews are always written after use of a venue.
Overall rating
9.0
Accessibility
7.0
Hospitality
9.0
Coffee / Tea
8.0
Parking
7.0

Arjenne Bastiaansen
design.
August 2015

Erg mooie locatie, ontzettend behulpzaam en gastvrij en goede catering!

Create review

Reasons to book at Youmeet:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a meeting space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

Youmeet bevindt zich op de 2e etage van Creative Valley. Centraal gelegen in Nederland, pal langs de A2 en A12 in Papendorp, Utrecht. U kunt zich melden via de intercom.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Parking

Parkeren kan op P+R Papendorp of tot 30 auto's onder ons pand (op basis van beschikbaarheid). Op P+R Papendorp (Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht) is altijd plek. De kosten zijn € 4,50 per dag.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf