Regus Den Bosch Bastion Covid-19 proof icon Covid-19 safe

Willemsplein 2, 5211AK, Den Bosch

About the venue

Door de chique zakelijke afwerking, grote ramen en gewelfde torentjes heeft ons business center aan het Willemsplein in Den Bosch de zakelijke uitstraling die u zoekt. Met zijn ligging recht tegenover het Paleiskwartier biedt deze indrukwekkende plek uitstekende reismogelijkheden, zowel met de auto als met het treinstation op loopafstand.

Terwijl in het gebied veel kleine en middelgrote ondernemingen gevestigd zijn, zoals uitgeverijen en bedrijven in de zakelijke dienstverlening, bent u slechts op 5 minuten loopafstand verwijderd van een breed aanbod aan detailhandel, restaurants en andere voorzieningen in het stadscentrum. Het is ideaal wanneer u aan het werk bent of wanneer u even wilt ontspannen na uw werk.

Opening hours

Monday - Friday 08:30 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Facilities

Accessible toilet
Printer
Scanner
Copier
Reception
Elevator
Rest rooms

Reviews

Create review to give this venue their first review.

Create review

Reasons to book at Regus Den Bosch Bastion:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a meeting space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

Het consumeren van koffie, thee etc. is tegen meerprijs. U kunt ervoor kiezen om dit vooraf af te kopen, middels het bijboeken van een extra product.
Bij het reserveren van een vergaderruimte kunt u vergaderarrangement 5 bijboeken. Indien u vergaderarrangement 1, 2, 3 of 4 hebt bijgeboekt, zijn de kosten voor de consumptie van koffie en thee al verwerkt in het arrangement.
Bij het reserveren van een dagkantoor kunt u producten 'Consumptie van koffie en thee' per hele dag toevoegen.

Indien u geen arrangement wenst bij te boeken, kunt u ervoor kiezen om per consumptie af te rekenen aan de machine. Betaalmethoden PIN en betaling via creditcard worden geaccepteerd. Prijzen variëren van €1 - €1.50 per consumptie.

Parking

Parkeren kan bij Qpark Maijweg, 5211 AA