100 € /Stunde
100 € /Stunde
400 € /Tag

Ein Event organisieren?

Benötigen Sie eine umfangreichere Beratung? Unsere Experten können Ihnen helfen!

Visa Mastercard Rechnung
  • Persönlicher Service
  • Geld-Zurück-Garantie
  • Später bezahlen
8 basierend auf 300 Bewertungen

Über die Räumlichkeit

Buchbar auf Anfrage 4 - 80 Personen 85 m2 W-LAN Mittagessen Kostenloses Parken Empfang Beamer

Beschreibung

De vergaderruimte speak. biedt ruimte om op de zeepkist te staan, je boodschap met impact over te brengen. speak. is perfect voor de kickstart van je project, de presentatie aan je team of een koppen-bij-elkaar-sessie.

In speak. begint je bijeenkomst of sessie altijd goed. De vergaderruimte voelt als een auditorium; het zenden en delen van informatie is hier bijna vanzelfsprekend. Om de ruimte geschikt te maken voor zowel kleine groepen als grotere gezelschappen, is speak. zo gebouwd dat inrichting op meerdere manieren mogelijk is. Hierdoor voelen kleine groepen zich niet verloren en hebben grote groepen de ruimte. In speak. kun je je boodschap impactvol brengen met 2 beamers, 2 beeldschermen, overweldigend geluid en licht, fijne stoelen en een prachtig uitzicht waar je wellicht even naar moet zoeken… Om het enthousiasme en de energie van de groep te stimuleren, is speak. ingericht in oranje. Gericht zenden, geboeid luisteren en actieve interactie staan in deze vergaderruimte centraal.

Preisinformation

Stunde 100,00 €
Morgen (09:00 - 13:00) 400,00 €
Nachmittag (13:00 - 17:00) 400,00 €
Abend (17:00 - 22:00) 375,00 €
Tag 400,00 €
 

Öffnungszeiten

Montag - Donnerstag 09:00 - 22:00
Freitag 09:00 - 17:00
Samstag - Sonntag geschlossen

Extras

Biologische lunch 15,50 €
Dagmaaltijd 19,50 €
Uitrijkaart P+R Papendorp 3,72 €
 
Vergaderarrangement (dag) 19,50 €
Vergaderarrangement (dagdeel) 15,50 €

Ausstattung

Gratis Beamer
Mittagessen
Audio-Anlage
Beamer-Bildschirm
Café
Flipchart
Gratis Beamer-Bildschirm
Gratis Whiteboard
Kopierer
Rollstuhlgerecht
Toiletten
Gratis WiFi
Rezeption
Aufzug
Behinderten Toilette
DSL-Zugang
Gastgeber(in)
Gratis Flachbildfernseher
In Autobahnnähe
Parkplätze gegen Aufpreis
Scanner
Whiteboard
Kostenlose Parkplätze
Abendessen
Außergewöhnliche location
Businesscenter
Drucker
Getränke und Snacks
Gratis Flipchart
Kaffee / Tee Selbstbedienung
Privatsphäre
TV
Ausstattungen ausblenden Alle 32 Ausstattungen anzeigen

Bitte nutzen Sie die neue Plattform für Buchungen!

Ab dem 01.01.22 wird die alte Deskbookers-Umgebung schrittweise abgeschafft. Nehmen Sie von nun an neue Buchungen über: www.deskbookers.com
Rens

Wie kann ich Ihnen behilflich sein?

Über den Anbieter

Youmeet is ontworpen om vergaderen energieker en effectiever te maken. Alles draait om het resultaat. Vanaf de ontvangst met versgemalen koffie wordt iedere stap in de vergadering optimaal ondersteund. Met moderne ruimten die uitnodigen om te spreken, activeren, ontwerpen of concentreren.

Bij Youmeet haal je het beste uit de groep. Voor iedere behoefte is er een geschikte ruimte. Op de zeepkist staan in speak, samen creëren in create, ontwerpen in design, een stap terug te doen in reflect en knopen doorhakken in decide. En wil je eenvoudig één ruimte voor de gehele dag of voor een dagdeel? Alles kan. Of je nu met z’n drieën komt of met 65 man, bij Youmeet haal je het maximale uit je vergadering.

Ongemerkt krijg je bij Youmeet meer voor elkaar. Onze facilitators kunnen je de begeleiding uit handen nemen. Maar sowieso is het team van Youmeet op de achtergrond aanwezig om de dag tot in de puntjes te verzorgen. Een frisse fruitshake precies wanneer de energie wat wegzakt, of juist de lunch wat later als de creativiteit nét piekt. Je komt hier in een flow. Napraten doe je in de brasserie en tussendoor even uitwaaien kan op het dakterras of in de daktuin.


Hinweise für Gäste:

Youmeet bevindt zich op de 2e etage van Creative Valley. Centraal gelegen in Nederland, pal langs de A2 en A12 in Papendorp, Utrecht. U kunt zich melden via de intercom.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Parken

Parkeren kan op P+R Papendorp of tot 30 auto's onder ons pand (op basis van beschikbaarheid). Op P+R Papendorp (Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht) is altijd plek. De kosten zijn € 4,50 per dag.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Kundenbewertungen

Erstellen Sie die erste Bewertung für diesen Raum.

Erstellen Sie eine Bewertung