50 € /Stunde

Über die Räumlichkeit

Buchbar auf Anfrage 1 - 9 Personen 22 m2 2e etage W-LAN Mittagessen Kostenloses Parken Empfang

Beschreibung

Tussen alle creatieve inspanningen en inhoudelijke gesprekken door is het altijd goed om even afstand te nemen en te reflecteren. In vergaderruimte reflect. doe je een stapje terug en kom je even tot rust.

Even nadenken over de sessie, de geopperde ideeën of je eigen aandeel; in vergaderruimte reflect. vind je de rust die nodig is om de boel even van een afstandje te bekijken. Dit komt het uiteindelijke resultaat alleen maar ten goede. De huiskamersfeer in reflect. nodigt uit om op een ontspannen manier antwoord te geven op de vraag ‘zijn we op de goede weg?’. Neem plaats aan de huiskamertafel, achterover geleund en met de voeten op tafel. Evalueer met een klein groepje of neem zelf even de tijd om je gedachten op een rij te zetten. De ruimte straalt rust uit met haar blauwe accenten en vergezichten.

Preisinformation

Stunde 50,00 €
Morgen (09:00 - 13:00) 275,00 €
Nachmittag (13:00 - 17:00) 275,00 €
Abend (17:00 - 22:00) 275,00 €
Tag 400,00 €
 

Öffnungszeiten

Montag - Donnerstag 09:00 - 22:00
Freitag 09:00 - 17:00
Samstag - Sonntag geschlossen

Extras

Biologische lunch 15,50 €
Dagmaaltijd 19,50 €
Uitrijkaart P+R Papendorp 3,72 €
 
Vergaderarrangement (dag) 19,50 €
Vergaderarrangement (dagdeel) 15,50 €

Ausstattung

Gratis WiFi
Rezeption
Aufzug
Businesscenter
Drucker
Getränke und Snacks
In Autobahnnähe
Parkplätze gegen Aufpreis
Scanner
Videokonferenz
Kostenlose Parkplätze
Abendessen
Außergewöhnliche location
Café
Flipchart
Gratis Flachbildfernseher
Kaffee / Tee Selbstbedienung
Privatsphäre
TV
Whiteboard
Mittagessen
Audio-Anlage
Behinderten Toilette
DSL-Zugang
Gastgeber(in)
Gratis Flipchart
Kopierer
Rollstuhlgerecht
Toiletten
Ausstattungen ausblenden Alle 29 Ausstattungen anzeigen

Bitte nutzen Sie die neue Plattform für Buchungen!

Ab dem 01.01.22 wird die alte Deskbookers-Umgebung schrittweise abgeschafft. Nehmen Sie von nun an neue Buchungen über: www.deskbookers.com
Rens

Wie kann ich Ihnen behilflich sein?

Über den Anbieter

Youmeet is ontworpen om vergaderen energieker en effectiever te maken. Alles draait om het resultaat. Vanaf de ontvangst met versgemalen koffie wordt iedere stap in de vergadering optimaal ondersteund. Met moderne ruimten die uitnodigen om te spreken, activeren, ontwerpen of concentreren.

Bij Youmeet haal je het beste uit de groep. Voor iedere behoefte is er een geschikte ruimte. Op de zeepkist staan in speak, samen creëren in create, ontwerpen in design, een stap terug te doen in reflect en knopen doorhakken in decide. En wil je eenvoudig één ruimte voor de gehele dag of voor een dagdeel? Alles kan. Of je nu met z’n drieën komt of met 65 man, bij Youmeet haal je het maximale uit je vergadering.

Ongemerkt krijg je bij Youmeet meer voor elkaar. Onze facilitators kunnen je de begeleiding uit handen nemen. Maar sowieso is het team van Youmeet op de achtergrond aanwezig om de dag tot in de puntjes te verzorgen. Een frisse fruitshake precies wanneer de energie wat wegzakt, of juist de lunch wat later als de creativiteit nét piekt. Je komt hier in een flow. Napraten doe je in de brasserie en tussendoor even uitwaaien kan op het dakterras of in de daktuin.


Hinweise für Gäste:

Youmeet bevindt zich op de 2e etage van Creative Valley. Centraal gelegen in Nederland, pal langs de A2 en A12 in Papendorp, Utrecht. U kunt zich melden via de intercom.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Parken

Parkeren kan op P+R Papendorp of tot 30 auto's onder ons pand (op basis van beschikbaarheid). Op P+R Papendorp (Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht) is altijd plek. De kosten zijn € 4,50 per dag.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Kundenbewertungen

Erstellen Sie die erste Bewertung für diesen Raum.

Erstellen Sie eine Bewertung