50 € /Stunde

Über die Räumlichkeit

Buchbar auf Anfrage 4 - 16 Personen 36 m2 2e etage W-LAN Mittagessen Kostenloses Parken Empfang Beamer

Beschreibung

Design. is een lab waarin je je nieuwe ideeën tot leven brengt. Een ontwerpruimte waar oplossingen, plannen en strategieën ontstaan. In dit multimediale lab brengt de nieuwste technologie je tot verrassende resultaten.

Ben je benieuwd waar je toe in staat bent als de setting net even anders is dan je gewend bent en er geen technologische restricties zijn? In design. ga je aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van de eerder overeengekomen plannen en strategieën. Het borrelt en bruist in dit praktische en functionele lab. Visualiseer je ideeën, steek de handen uit de mouwen en ga aan de slag met het aanwezige materiaal. Misschien kom jij wel naar buiten met die podcast i.p.v. dat bekende rapport of is jouw strategie nu eens visueel gemaakt. De whiteboards rondom en stapels post-it’s maken design. een perfecte ruimte om met je agile team aan de slag te gaan. Door de kleur geel, die in deze ruimte overheerst, worden deelnemers gestimuleerd in hun ideevorming en creativiteit.

Preisinformation

Stunde 50,00 €
Morgen (09:00 - 13:00) 275,00 €
Nachmittag (13:00 - 17:00) 275,00 €
Abend (17:00 - 22:00) 250,00 €
Tag 400,00 €
Zuschl. außer. Öffnungszeiten (pro Stunde) 50,00 €
 

Öffnungszeiten

Montag - Donnerstag 09:00 - 22:00
Freitag 09:00 - 17:00
Samstag - Sonntag geschlossen

Extras

Biologische lunch 15,50 €
Dagmaaltijd 19,50 €
Uitrijkaart P+R Papendorp 3,72 €
 
Vergaderarrangement (dag) 19,50 €
Vergaderarrangement (dagdeel) 15,50 €

Ausstattung

Gratis Beamer
Mittagessen
Audio-Anlage
Behinderten Toilette
DSL-Zugang
Flipchart
Gratis Beamer-Bildschirm
Gratis Whiteboard
Kopierer
Rollstuhlgerecht
Toiletten
Gratis WiFi
Rezeption
Aufzug
Businesscenter
Digiboard
Gastgeber(in)
Gratis Flachbildfernseher
In Autobahnnähe
Parkplätze gegen Aufpreis
Scanner
Whiteboard
Kostenlose Parkplätze
Abendessen
Außergewöhnliche location
Café
Drucker
Getränke und Snacks
Gratis Flipchart
Kaffee / Tee Selbstbedienung
Privatsphäre
TV
Ausstattungen ausblenden Alle 32 Ausstattungen anzeigen

Bitte nutzen Sie die neue Plattform für Buchungen!

Ab dem 01.01.22 wird die alte Deskbookers-Umgebung schrittweise abgeschafft. Nehmen Sie von nun an neue Buchungen über: www.deskbookers.com
Rens

Wie kann ich Ihnen behilflich sein?

Über den Anbieter

Youmeet is ontworpen om vergaderen energieker en effectiever te maken. Alles draait om het resultaat. Vanaf de ontvangst met versgemalen koffie wordt iedere stap in de vergadering optimaal ondersteund. Met moderne ruimten die uitnodigen om te spreken, activeren, ontwerpen of concentreren.

Bij Youmeet haal je het beste uit de groep. Voor iedere behoefte is er een geschikte ruimte. Op de zeepkist staan in speak, samen creëren in create, ontwerpen in design, een stap terug te doen in reflect en knopen doorhakken in decide. En wil je eenvoudig één ruimte voor de gehele dag of voor een dagdeel? Alles kan. Of je nu met z’n drieën komt of met 65 man, bij Youmeet haal je het maximale uit je vergadering.

Ongemerkt krijg je bij Youmeet meer voor elkaar. Onze facilitators kunnen je de begeleiding uit handen nemen. Maar sowieso is het team van Youmeet op de achtergrond aanwezig om de dag tot in de puntjes te verzorgen. Een frisse fruitshake precies wanneer de energie wat wegzakt, of juist de lunch wat later als de creativiteit nét piekt. Je komt hier in een flow. Napraten doe je in de brasserie en tussendoor even uitwaaien kan op het dakterras of in de daktuin.


Hinweise für Gäste:

Youmeet bevindt zich op de 2e etage van Creative Valley. Centraal gelegen in Nederland, pal langs de A2 en A12 in Papendorp, Utrecht. U kunt zich melden via de intercom.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Parken

Parkeren kan op P+R Papendorp of tot 30 auto's onder ons pand (op basis van beschikbaarheid). Op P+R Papendorp (Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht) is altijd plek. De kosten zijn € 4,50 per dag.

Wij raden aan om onze routebeschrijving bij de hand te houden: http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/2013/09/Routebeschrijving-Youmeet.pdf

Kundenbewertungen

9,0 /10
Basierend auf einer Kundenbewertung
Kundenbewertungen können erst nach der Benutzung einer Räumlichkeit geschrieben werden.
Gesamtbewertung
9,0
Zugänglichkeit
7,0
Gastfreundschaft
9,0
Kaffee / Tee
8,0
Parkplatz
7,0

Arjenne Bastiaansen
August 2015

Erg mooie locatie, ontzettend behulpzaam en gastvrij en goede catering!

Erstellen Sie eine Bewertung